שבוע טוב לכולם~

מקווה שעבר לכולם בכיף החג,
הנה לכם 2 פרקים של בורוטו, בגלל החג קצת התעכבנו,
אבל לא נורא נכון? אנחנו משלימים פערים בסוף.

אז אנחנו עדיין בפילרים (או פרקי אנימה קאנון למי שמתעקש, אני לא רואה הבדל) כרגיל,
מקווה שתהנו מהם ואין לי ממש עוד מה להוסיף, חוץ מ"עד מתי".

פרק 244:

דרייב | מגה | טורנט | טלגרם

פרק 245:

דרייב | מגה | טורנט | טלגרם

צפייה מהנה~
נתראה בקרוב עם עוד פרק.

8 thoughts on “דאבל פרקים 244-245 של בורוטו

    • רק אני מת כבר שמיטוסקי ישתמש בsage mood שוב פעם😭😭

  1. אז בגלל שהייתי קצת עסוק ביומיים האחרונים (וגם את הזמן הפנוי שלי הקדשתי לפרק האנימה הטוב ביותר בהיסטוריה של כל התעשייה שוואן פיס בדיוק הוציאה), יצא שרק עכשיו צפיתי ב- 244, ואת 245 כבר כנראה שלא אשלים היום. עם זאת, כמו שצויין, צפיתי בפרק, וכשאני צופה בפרק, אני חופר על פרק 🙃.
    אז הפרק בגדול היה נחמד, אם כי פחות טוב משציפיתי. בגלל הפרומו הייתה לי התקווה שסטייל האיור הייחודי הזה יהיה לאורך כל הפרק, אבל בסופו של דבר הוא היה רק כמה דקות ספציפיות ממנו… שזה דיי מאכזב, כי זה יכל לתת הרגשה מיוחדת ויוצאת דופן לפרק – ובכך להבליט אותו. חבל, זה פשוט פספוס מצידם.
    עכשיו לסיפור עצמו, האמת על הבריחה של שיזומה הייתה פשוט… וואו איזה מנייאק. פשוט מיץ של הזבל של הזבל של בן-אדם, באמת. עם זאת, רק אומר שאני כבר חותם על האמירה שמתישהו עד סוף הארק הזה הוא יופיע. זה פשוט מובטח אחרי הבילדאפ עם זה שבונטאן רוצה להרוג אותו.
    אחרי זה היה הקטע שקאוואקי הוריד את סרט המצח שלו כי חם לו, ופשוט, איזה סתום… שים אותו בכיס, באמת. הרי ברור שאם ילדים אנרגטיים כאלה מתרוצצים בכפר הם ייקחו אותו. בכול מקרה, כן אהבתי את זה שזה מראה את חוסר הכבוד המסויים של קאוואקי לדרך השינובי – משהו שראינו מאז הסצינה הראשונה בפרק 1/ צ׳אפטר 1 של הסדרה, ואנחנו ממשיכים לראות כאן ואפילו בצ׳אפטרים העדכניים של המנגה. הרי בואו, כולנו יודעים שכול אחד מהאחרים שם לעולם לא היה מוריד את הסרט שלהם – זה הכבוד הכי גדול שלהם כשינובים.
    לגבי הבריחה של הביצ׳יגו, מטאל לי יצא דיי מאוד מאוד פטתי בקטע עצוב, וזה ללא ספק היה מאכזב כי הוא הבן של דמות כל-כך אגדית כמו רוק לי, אבל שיהיה. זה לא כאילו הוא איי פעם נראה מבטיח.
    המחשבה המהירה של כולם כשהתינוק הבוכה כמעט גילה את כולם הייתה מאוד יפה, ומראה את הניסיון והבגרות כשינובים שהם כבר צברו עד כה. מן הסתם שזה לא ברמה של סאסקה או שיקאמארו, אבל זה בהחלט מרשים והרבה יותר יפה ממה שבן-אדם רגיל היה עושה. רובנו כנראה פשוט היינו תוקפים את הסיירים של הפונאטו בייאוש בשלב הזה, כי זה דורש חשיבה ממש מהירה וקור רוח שמשיגים רק בניסיון.
    ולסיום, אהבתי את זה שבורוטו תמך בזה שבונטאן והיוגו ילכו למצוא את הביצ׳יגו, ואמר שזה כי חברה שלהם נעלמה. זה הזכיר לי את הארק שבו מיטסוקי נעלם מקונוהא ובורוטו היה הראשון שרץ לחפש אותו בלי לחשוב לרגע, וכשחושבים על הרגע הזה עם הקונטקסט של הארק עם מיטסוקי, הסצינה הזאת נהיית הרבה יותר יפה וחכמה כתיבתית – כי כבר ראינו שבורוטו שם רעיונות כאלה מעל הכול, ולכן זה הגיוני שהוא ייתמוך בהם.
    בכול אופן, שוב, אחלה פרק בגדול, אז תודה על התרגום, וב- 245 אני אצפה בהמשך השבוע.

  2. יש סיבה שהדרייב של פרק 245 לא מתקדם מ- 360p? כי התכוונתי לצפות בפרק עכשיו, אבל זאת נראית לי איכות נמוכה מידיי בשביל לצפות בו בה.
    אשמח אם תעלו מחדש אולי כדיי שיהיה באיכות הרגילה.

  3. (עכשיו צפיתי דרך מגה) פרק מאוד נחמד, עם סוף מפתיע לטובה.
    קודם כל, כל הסצינות של מטאל לי והביצ׳יגו חושבים אחד על השנייה הרגישו לי ממש מציקים בגלל שלצערי גיליתי שיש אנשים שמשפפים אותם. אני פשוט לא יכול להסתכל על הקשר שלהם בלי לחשוב על הרעיון שהם יהיו זוג (רעיון שאני מאוד לא אוהב) יותר. זה מחרפן.
    עכשיו כששמנו את הקטע הזה בצד, אני חייב להגיד שהופתעתי לטובה מהפונאטו בפרק הזה. כאילו כן, נאמר לנו שהם יחידת עילית כזאת שלהם, אבל הייתה לי ההרגשה שבדומה לכול הפונאטו חסרי העיצוב הייחודי עד כה הם סתם יהיו דמויות בדיחה והקרב נגדם לא באמת יהיה רציני. אני שמח לראות שטעיתי.
    נקפוץ לקרב בכפר הילדות של קאגורה, אהבתי את איך שהשינובים של קונוהא שיתפו פעולה עם מי שהם נלחמו נגדם בארק של הטיול בקיריגאקורה בתחילת האנימה. זה היה רפרנס מאוד ברור ונחמד, שמראה את איך שהדמויות התקדמו מאז.
    עוד דבר שאהבתי היה כשפות הדם של פונאמושי, שהוא רשמית כשף הדם החזק ביותר באווטאר ומנצח את קטרה בקלות.
    ועכשיו, הגענו לסוף… הקטע של קאגורה נתפס ונדקר ע״י פונאמושי היה משהו שגם ראיתי קורה ברגע שהוא תפס אותו ואמר להם לזרוק את הנשקים שלהם, כי האופי שלו פשוט צעק שהוא יעשה את זה, אבל באותו הזמן גם הפתיע אותי – כי לא ציפיתי מהאנימה שאשכרה יהיה להם האומץ לעשות את זה. במיוחד עם האיור הממש טוב שהם עשו לקטע הספציפי הזה, שעזר לתת לו את העוצמה שהוא היה זקוק לה. הדבר היחיד שאני אגיד הוא שגם המתקפה של קאגורה הייתה צריכה לקבל יחס וויזואלי קצת יותר טוב. היא הרגע הכי מרשים שלו בכול הסדרה עד כה, וזה נראה בסדר גג.
    בכול אופן, תודה על התרגום, ואני הולך לצפות ב- 246 כדיי לסגור כבר את הפער שלי.

סגור לתגובות.