בואי נתחיל מהדבר שהכי שיבאס אותכם, לא העיצוב המותאם לסמארט פונים לא יהיה היום וגם לא בימים הקרובים.
הסיבות הן:
1. זה לא כזה פשוט לקחת את כל העיצוב של האתר להתחיל אותו מחדש..
2.יותר מדי קודים חדשים שאני מנסה ולומד תוך כדי שאני בונה(כי בעצם "עיצוב לסמארט פונים" זה בעצם רק עיצוב רגיל שהוא בעצם "חכם".כלומר שהאתר מתאים את עצמו לרזלוציה כמו שצריך ומתי שהוא מגיע לרזלוציה של סמארט פונים הוא משתנה בהתאם.
3.אני לא רובוט אני צריך מנוחה , והבנתי שזה יקח זמן(חבל לסגור את האתר לכמה ימים).
4.אני אבנה את הקודים בדף חיצוני ואעבוד שם,ככה זה יהיה יותר מהיר ואני אחראי על הקודים והתאים אותם לבד לוורדפרס(כי בוורדפרס יש המון פונקציות PHP וטרליון קודים,זה יותר מדי לראות בעין).

אז אל תדאגו,זה יבוא חח זה כבר חצי בנוי מבחינת קוד ופלאגנים. אבל יש יותר ואני רוצה שתהיה לכם את החוויה הכי טובה שיש כשאתם גולשים בפלא(מבחינת תוכן וויזאוליות).
כי תכלס? להביא לכם משהו חסר צבע ופשוט שמותאם מבלי שום דבר זה שניות אבל לעצב משהו ברמה ויעלות(שהאתר יעלה לכם בשניות[כי תכלס מי לא גולש עם אינטרנט גרוע בפלא])

סורי על האכזבה אבל מה לעשות אני בנאדם אחד שמעצב ומתכנת הכל. זה-לא-כזה-קל-בכלל-אם-הייתם-רואים-רק-רבע-ממה-שאני-עושה-הייתם-בוכים.(נראה לי שמבחינת קוד זה כמו ספר בעל 100 עמודים).

עכשיו למשהו קצת יותר משמח!
"דויד, האתר לא נראה אצלי טוב"- גולש עם מחשב גרוע.
"דוידדדדד נארוטו עובר על התוווכןןן"- גולש עם מחשב גרוע+.
"דוידדדדדדדדדדדדד הקופסא והלוגו לא ממוקמים טוב"- גולש עם מחשב סופר גרוע.

טוב לא אשמתי שאתם לא יכולים להנות מרזלוציה 1920 כמו בנאדם נוראמלי שתכלס להשיג כרטיס מסך שיוכל לעשות את זה עולה 300 שקל,אבל טוב.(וכרטיס מסך הכי מינמלי מתחיל מ700 שקל)
כל הרזלוציות התואמו ותוקנו שלא משנה מה. האתר יראה כמו שצריך מ900 עד 1920 (אני מדבר על רוחב,אורך לא נחשב בתיכנות רזלוציה).

אז אין יותר בעיות עם זה 🙂 .
(אל תעלבו משתמשי מחשב גרוע, אני אוהב אותכם אני רק ממליץ על לשדרג ותאמינו לי שתהנו יותר לא רק באתר,אלה בכל האתרים,משחקים,סרטים וכו'. רזלוציה גבוהה זה דבר חשוב)

באהבה בנאדם מותש וצוות נארוטו~

כללי 4:35