יאהלוו ~~
מקווה שאתם נהנים מהחג, אני מחר הולכת לקטיף ענבים (כי מי לא אוהב ענבים טריים?) וביום שלישי לספארי (למרות שכמה עוד אפשר לראות את החיות המסכנות פה מתות מחום ולא זזות מרוב ייאוש? צריכים ללמוד מהגן חיות ברוסיה או משהו, לפחות שם יש להם מקום לנשום) ~
באתי כדי להודות לכולכם על ברכות היום הולדת, מתנצלת שלא הגבתי לכם עד עכשיו, רציתי להודות לכולכם בפוסט אחד~
והכי תודה לאיתי, קדוש, עידו, שוקו (העציץ) ושאר החברים הכי טובים ומדהימים שיש ♥
התרגשתי רצח ואני אתרגש כל פעם כשאצפה בסרטון יומולדת (ידעתם כמה איתי שלנו מוכשר? דוד לי גם התרשם מהכישורים שלו ♥), לא יכולה לתאר כמה שימחתם אותי :3
אני עדיין מבואסת שלא יצא לי להיפגש אתכם ביום הולדת, אבל מקווה שניפגש בקרוב ב-"סיוט" (פרצוף מרושע) ושעידו הפעם יישאר איתנו! ^^
בכל אופן,
הפרק הזה היה ממש ממש טוב, בהחלט נהניתי לתרגם אותו ואני כבר מצפה לפרק הבא!
יש לכם בהחלט למה לצפות, אז אני ממליצה ללכת להביא איזה מגש פיצה (גם בשבילי) או אפילו פנקייק טוב מג'ט לק (מתי אזכה לנצל את הטבת יום ההולדת שלי?)!
ושמתם לב? עכשיו במקום פלאשבקים של נדנדה וסאונדטראק של sadness and sorrow יש לנו פלאשבקים של קאוואקי (האם הסדרה הייתה אמורה להיות קאוואקי הדורות הבאים?). מי ינצח? הנדנדה? קאוואקי? ג'יגן? נדע בהמשך.
אגב זה בנוגע לפרק הקודם:
פרק 217
מגה | דרייב | מערכת הצפייה
צפייה מהנה וחג שמח! 🙂
פשוט וואווו.😱
תודה רבה על התרגום המהיר
וואווווו איזה פוסטטטט. נראה לי הכי ארוך (חוץ מיימי הולדת לצוות ולאתר) מאז שאיתי הגיב לתלונות של אנשים שבכו על זה שהתרגום שלכם היה יותר איטי אז.
מסכים לגבי גן חיות, בגלל זה אני הרבה יותר תומך ברעיון של ספארי (שם החיות ממש מקבלות שטחים גדולים להסתובב בהם בחופשיות ולא יושבות בכלובים קטנים).
סקרנת לגבי הסרטון של איתי, נשמע שעשה משהו ממש יפה 🙂 .
ואהבתי את הבדיחות של הפלאשבאקים והינאטה, ואגב לגבי הינאטה, זה גם יותר טוב כשקולטים שמייד אח״כ פיין שיפד אותה – מה שהוביל לצורה חדשה מנארוטו ששחטה את פיין, ובפרק 216 אישיקי שיפד את נארוטו, מה שגם הוביל לצורה חדשה ששוחטת את אישיקי בפרק הזה. Perfect mirroring👌.
ועל התודה לברכות, זה המינימום שנדרש כתודה לכול ההשקעה שלך ושל איתי!
חחח אנחנו צוחקים בקבוצות הצוות שלנו על הפלאשבקים ועל מימז שאני נתקלת בפייסבוק.
פשוט נארוטו וקאוואקי יכולים להתחרות בכמות הפלאשבקים שזה מצחיק חחח
אבל חייבת להודות שאני מאוהבת בקאוואקי ואין מה לעשות.
אכן תחרות קשה.
וכן קאוואקי דמות מעולה, אין ספק בעניין.
איזה פרק טיל
חח
מטורף תודה על התרגום המהיר זה לא מובן
תודה על המאמץ לין
ותגידו אתם מרביכים כסף
מהאתר
אנחנו לא מרוויחים כסף, אנחנו מרוויחים התעסקות בתחביבים שלנו 🙂
אתם אנשים מדהים אחד אחד
מחזק.
וואו וואו וואו. פשוט וואו.
באמת שלא ראיתי עדיין סצנות של מכות יותר טובות מאשר בסדרה הזאת.
ותודה על התרגום המהיר, כרגיל.
טוב אחרי מעט עיקובים מאולצים… הגיע הזמן שלי לצפות בפרק 🙂 (ואין לכם מושג כמה זה משמח אותי).
אלופים !!!!
וואו זה היה תרגום מהיר כמו שהיה פעם
תודה 🙂
אחלה פרק
ומזל טוב לין !
אם ההטבת יום הולדת זה במקרה 1+1 אז אני יכול לאכול את שניהם 😃
חח סתם
אבל למה לא עשיתם מסיבה והזמנתם את כל האתר ?
שתדעי אני מכין אחלה פנקייקים של בנדיקט עם כל הקרמים 😌
וכי זה תוצרת בית אין הגבלה לכמות 🤷🏻♂️
אם תכין פנקייקים לכל האתר אז נעשה מסיבה 🙂
מאשר הגעה✔️ XD.
אוקיי, איזה פרק… אני חייב להודות שהעדפתי את 216 עליו. ושלא תבינו אותי לא נכון, פרק 217 היה *ממש* טוב, אבל זה הרגיש לי שהתחלנו בשיא, המשכנו לעלות, ואז דיי הידרדרנו… נכון, זו הידרדרות למשהו שהוא עדיין מעולה, אבל פשוט לא כמו ההתחלה.
אז הפרק מתחיל בקטע הזוי לגמרי שבו האנימה ליטרלי לקחה את כל הקרב של באריון מוד במנגה והפכה אותו לסצינה של 2 דקות שהגיעה לפני הפתיח. זה היה אדיר ומגניב בטירוף, אבל גם קורע מצחוק באותו הזמן כי זה הרגיש לי כאילו הם כזה ״טוב, אנחנו לא רוצים להיות רעים כמו עם נארוטו וסאסקה נגד מומושיקי שפשןט התעלמנו מהמנגה והכנו משהו חדש לגמרי, אבל אנחנו גם לא רוצים להתבסס על המנגה כי זה לא מספיק טוב… הנה רעיון! בואו נדחוס את כל הקרב של המנגה לשתי הדקות הראשונות ואז נמשיך עם דברים יותר טובים משלנו!״ שזה דבר שלדעתי הוא עוד יותר משפיל😂.
אחרי הפתיח המעולה הזה אנחנו ממשיכים את הקרב האדיר של נארוטו ואישיקי עם קטעים חדשים לגמרי של האנימה שפוצצו לי את הפ*קינג מוח (🧠 went kaboom🤯). האנימציה הייתה הכי טובה שנראתה אי פעם בנארוטו ובפער, ההייפ היה פסיכי, והעובדה שבניגוד למנגה נארוטו אשכרה השתמש בנינג׳וטסו (הראסנגן) הייתה אדירה (למרות שת׳כלס לא מאוד חכמה כי זה מקצר משמעותית את הזמן שהוא יכול להחזיק מעמד בבאריון מוד ובגלל זה חשבתי שהוא לא עשה את זה במנגה, אבל נתעלם מזה כי זה היה קטע מדהים).
ובקפיצה חדה, לאחר שהבאריון מוד מסתיים וקאוואקי מגיע לזירת הקרב, אישיקי כמעט תופס אותו, וזה כמובן הרגע של המלך של כולנו, סאסקה אוצ׳יהא *kingly sounds in the background*, הגיע להציל את המצב עם עוד אמנוֹטג׳יקרה (השם של ג׳וטסו החלפת המקומות של הרינגאן שלו, למי שלא יודע), ולאחר מכן גם השפיל שוב אוטסוטסוקי והוכיח שאפילו כשהוא מושפל הוא עדיין משפיל😎 (סאסקה לנצחחחח).
בחזרה לסיפור המרכזי, קאוואקי. בזמן החיפוש של אישיקי אחר קאוואקי האנימה הוסיפה סצינה (לפחות אני דיי בטוח, זה לא זכור לי מהמנגה) שבה הוא יורה את המוטות שלו לכול מקום, דבר שבהתחלה נראה לי ממש מטומטם וחסר היגיון כי זה לא עושה שום דבר חוץ מלסכן אותו בזה שקאוואקי ימות, עד שנחשף שזו הייתה תוכנית כדיי להשתמש בהם כדיי למצוא אותו ואז הייתי כזה ״אה… זה יפה״. לאחר מכן קאוואקי ממשיך להתחבא, ופה הגיע הקטע שכנראה בגללו הפרק ירד טיפה אצלי – הפלאשבאקים של קאוואקי. עכשיו, אל תבינו אותי לא נכון, פלאשבאקים הם דבר מצויין, וכולם עד הקטע של נארוטו מחבק אתקאוואקי היו פשוט פנטסטיים, אבל ברגע שהתחלנו לחזור על רגעים של בקונוהא לאחר מכן זה פשוט התחיל להרגיש לי שהם מגזימים והפלאשבאקים נמאסים עליי, ופשוט הרגשתי שהפרק קצת נמרח מידיי על זה.
ובנימה זאת אני רוצה לציין שאפו ענק למדובב של אישיקי. הוא מדובב מאוד מרכזי וגדול ומפורסם ביפן שעשה מלאאא תפקידים שאנשים שראו טיפה אנימה מכירים, אבל פה הוא ממש התעלה על עצמו. אני ממש התחלתי להילחץ כשהוא צרח שם שהמדבב קורע את מיתרי הקול שלו.
אז לסיום, פרק 217 היה ממש טוב, אבל ההגשמה בפלאשבאקים ממש בסוף הפרק טיפה הורידה לי ממנו וגרמה לי להרגיש שהסוף שלו, החלק שצריך להיות הכי טוב בפרק כדיי להשאיר תחושה טובה של סיפוק והייפ לפרק הבא, היה הקטע הכי חלש בו. עם זאת, חשוב לציין שחוויתי הרבה הפרעות במהלך הצפייה, אז אולי אני אנסה מתישהו השבוע לראות אותו שוב ולבדוק אם דעתי תשתפר.
בכול אופן, תודה לאיתי ולין על תרגום מעולה כמו תמיד (ברצינות הטייפ על המילה החלטה בסוף נתן לי שבץ), ורק שתדעו שהשאלה מה לעשות אם פרק לא עובד לא מופיעה פעמיים בדף השאלות והתשובות.
אגב שמתם לב שבשלב מסויים בקרב נארוטו מחקה את התנועות שבהן הוא תקף את סאסקה בקרב שלהם בסוף החלק הראשון של הסדרה?
רפרנס אדיר של האנימה.
כן אני שמתי לב לזה, התנועות היו מוכרות לי, פשוט לא זכרתי אם אלו תנועות מקוריות של נארוטו או שהוא מחקה תנועות של מישהו אחר
גם לי הם היו מוכרות
מעניין אותי לקרוא אבל אין לי כוח😂😂😂
חחח
אגב @סאסקה בפרק הזה הייתה המצלמה הדינמית שרצית.
כן 🙂 הקרב היה מטורף!
סהכ פרק טוב אבל הראש שלי סתם חושב על ביקורות(תגובה למעלה/למטה כתבתי) חחחח
דווקא חייב להגיד שהמדובב של אישיקי נשמע לי כמו סבא בן 70 והלוואי שהיה לו מדובב אחר :/
בכל מקרה גם אני נהנתי מהפרק, אבל לפני כמה זמן התחלתי לבוא לכל פרק בחשיבה מאוד ביקורתית ומאז אני לא יכול להנות מהפרקים, כי העלילה לא מסתדרת אעך שהם מציגים אותה..
למשל כמו שאמרת עם הראסנגן זה היה מהלך מטומטם כי אישיקי פשוט שאב את זה, ואחר כך שהוא הביס את נארוטו הוא יכל אשכרה ללכת לקוואקי עם הפורטל אבל הוא בחר להביא את קוואקי אליו.., וזה שלא מראים לנו מספיק סצנות עם קוראמה ולא מראים שהוא עצבני בכלל כאילו הוא תמיד רגוע בבורוטו
לא יודע ..
מממהההה המדובב של אישיקי אחד הטובים ביפן, הוא גם עשה מלא תפקידים בסדרות ענקיות שאני יכול לתת לך.
על הראסנגן, נכון שזה מטומטם, אבל אישיקי לא שאב את זה. אישיקי לא יכול לשאוב ג'וטסו, זו יכולת של הקארמה שהייתה רק לג'יגן. מה שאישיקי היה צריך לעשות אבל לא עשה משום מה (כנראה כי הוא היה עצבני ולחוץ ולא חשב מהר) זה להקטין את הראסנגן ולשגר אותו למימד שבו הזמן לא זז שלו, אבל במקום זה הוא ניסה להילחם בראנסגן בעזרת זה שהוא שיחרר על נארוטו את הלהבות של קוג'י שהוא הקטין בפרקים הקודמים וכמובן נכשל.
לגבי קאוואקי והפורטל, הוא נשאר במקום והביא את קאוואקי כי הוא היה צריך להחזיק את נארוטו במקום, הוא עזב אותו רק כשהוא הרגיש בטוח שנארוטו כבר גמור.
ולגבי קוראמה, הוא דיי רגוע מאז שהוא ונארוטו נהיו חברים, אז אני לא רואה סיבה שזה יישתנה פה.
לא כלכך מסכים לגבי הפורטל, גם כשהוא היה למעלה באוויר לא הבנתי למה הוא ירה את כל המוטות צ'אקרה שלו ולא פשוט השתמש בביאקוגן שלו, לגבי קוראמה התכוונתי שהוא היה נראה נינוח בצורה מוזרה, נארוטו והוא בקרב מסכן חיים והוא לא נראה אפילו טיפה לחוץ
אבל סהכ פרק טוב, מקווה שימשיכו ככה
לגבי אישיקי, סאסקה ממש זרק את הכדור עשן הזה שהכיל מינרל שחוסם את הביאקוגן ואמר שזה יעלם רק עוד בערך 5 דקות, אז בגלל שהביאקוגן היה חסר תועלת אישיקי ניסה לפגוע בקאוואקי עם אחד המוטות ואז בעזרת היכולת שלו להרגיש את המיקום של המוטות שלו למצוא את קאוואקי, מה שלא הצליח כי קאוואקי התחמק מכולם. אני מניח שפשוט פספסת את הפרט הזה…
ולגבי קוראמה, הוא היה ככה גם בקרבות מסכניי חיים אחרים כמו הקרב של נארוטו וסאסקה בסוף שיפודן שבו הוא ממש אמר לנארוטו שיש סיכוי גדול שסאסקה יהרוג אותו עם מה שהוא עומד לעשות כמה פעמים, אבל הוא אמר את זה באופן דיי רגיל. אני מניח שזה פשוט דיי האופי שלו.
לגמרי הפלאשבק נדנדות הוא ניצח את כולנו😂
תודה על התרגום
תודה על התרגום
הפרק באמת מעולה ומשאיר טעם חזק של עוד.
גם המימ מעולה
וואי אתם משאירים אותי במתח כל שבוע
https://youtu.be/8PEuu5Fosv0 סרטון ממש טוב על הקרב של נארוטו ואישיקי! (באנגלית)
אגב עוד לא צפיתי מחדש בפרק במלואו ודעתי עליו כבר משתפרת 🙂 .
טוב עכשיו צפיתי מחדש בפרק ודעתי ממש השתפרה חח.
הפלאשבאקים הארוכים כבר לא הרגישו לי מוגזמים הפעם ובגדול זה פשוט הרגיש כמו לצפות באותו דבר רק שהפעם משום מה הרבה יותר אהבתי את זה. פרק מדהים, ו-וואו הפרק הבא יהיה טוב.
חדשות בורוטו, טה-דה-דה-דאםםם!!!
בדומה לשבועות הקודמים, יש לנו את הצוות שעבד והפיק עבורנו את פרק 218 שייצא בראשון הקרוב ויכסה את מה ש*במנגה* כנראה היה החלק האהוב עליי ביותר של בורוטו. אז יאללה, למידע.
סטודיו: מאוּס (Mouse – עכבר), סטודיו צדדי של פיירוט שבעבר הפיק באנימות של נארוטו ובורוטו דברים כמו הקרב של קאקאשי ופיין – שהיה אחלה, הקרב של סאסקה ודאנזו – שהיה דיי מעולה, והקרב של אומואי ודיפה בפרק 163 של בורוטו – שהיה סבבה (הבהרה: אני מדבר על הקרבות נטו במובן הוויזואלי – האיור והאנימציה, לא דעתי הכללית עליהם), אז מן הסתם זה לא סימן ממש טוב כמו בשבועות הקודמים שבהם סטודיו פיירוט – הסטודיו הראשי והטוב ביותר, עשה אותם, אבל זה עדיין סבבה בעייני ואם להתחשב בעובדה שהם יודעים כמה הפרק הזה גדול וחשוב שיהיה טוב, אני חושב שהם כן יעשו אותו כמו שצריך. אל תצפו לרמה של פרקים 216 ו- 217 המטורפים, אבל בהחלט תצפו לוויזואליות טובה.
במאי: יוּסקה אוֹנוֹדה (Yusuke Onoda), עבד בעבר על פרק 163 של בורוטו שציינתי קודם. שוב, לא איזה שם גדול ומעולה, אבל אחלה.
סטוריבורד: אטסוּשי וואקבאיאשי (Atsushi Wakabayashi), שהוא אחד מהאנשים הוותיקים בצוות האנימציה של בורוטו, ולצורך הדוגמה היה זה שעבד על הקרב האגדי של הירוזן ואורוצ׳ימארו, ובנוסף בבורוטו יצא לו לעבוד על פרק 169 – שהציג את הקרב של דיפה נגד הצוותים של שינקי ושיקאדאי. זה מעולה כי מישהו וותיק כמוהו שעבד על נארוטו כל-כך הרבה זמן הוא מן הסתם מהאנשים האיכותיים שיש בצוות של בורוטו, אז העובדה שהוא על הפרק, ועוד בתפקיד חשוב ומשמעותי כמו סטוריבורד, היא מאוד משמחת.
במאיי אנימציה: הפעם יש ״רק״ שניים – קוֹאוּסיי טאקהאשי (Kōsei Takahashi), שגם הוא עבד על פרק 163 של בורוטו (וואו ממש כמעט אותו הצוות כמו אז), שזה נחמד, ואיצ׳ירו אוּנוֹ (Ichiro Uno), שהוא אחד מהאנשים האיכותיים ביותר בצוות ההפקה של האנימה של בורוטו, ועבד על הפרקים מהטובים ביותר של האנימה, כמו 65 -נארוטו וסאסקה נגד מומושיקי, 189 – קאוואקי נגד גארו, ו- 204 – נארוטו וסאסקה נגד ג׳יגן, אז כמובן שהעובדה שהוא עבד על הפרק הזה היא *מאוד* טובה.
תסריטאי: לא אחר מהאיש שהיה התסריטאי של שני הפרקים המדהימים האחרונים – 216 ו- 217, מאסיה הוֹנדה (Masaya Honda). אם גם פרק 218 יהיה פרק ממש טוב וייכנס לרשימת הפרקים הטובים של בורוטו, מאסיה הוֹנדה רשמית יהיה ברשימת האנשים האיכותיים ביותר שיש בצוות הפקת האנימה של בורוטו, כי לעבוד על 3 פרקים כל-כך טובים, ובמיוחד כשזה ברצף, זה חתיכת דבר.
אז לסיכום, הרשימה הזאת נראית מאוד מבטיחה ואני חושב שהפרק יהיה מעולה, רק חשוב לא לצפות לרמה של פרקים 216 או 217, כי זאת ציפייה מוגזמת בהתבסס על הצוות שהפיק את הפרק.
באיזה ימים יוצא בורטו? עשיתי רק עכשיו מרתון לכל הפרקים שעלו באתר.
כתוב בדף השאלות והתשובות.
תמיד ביום ראשון
חדשות בורוטו, טה-דה-דה-דאםםם!!!
קיבלנו מידע כללי על העלילה של פרקים 218-219 של האנימה (למרות שעל 218 לא הייתי אומר כללי כי הוא מאוד מספיילר משהו), ובלי להיכנס לפרטים זה נראה שאנחנו נמשיך עד אמצע צ׳אפטר 56 בשני הפרקים האלה (שאחריהם נעבור לאנימה קאנון לפחות לשבועיים הקרובים), שזה נחמד, אבל לצערי זה נראה שהם החליטו לא לחכות עם הרגע הגדול של נארוטו מצ׳אפטר 55 לפרק 219, שזה קצת מאכזב כי זה יכל להיות נורא יפה שהפרק עם הרגע הזה ייצא ביום ההולדת של נארוטו (פרק 219 ישודר ביפן ביום ההולדת של נארוטו, ה- 10/10, למי שלא יודע), אבל שיהיה… זה לא באמת משנה לעלילה אז זה לא באמת מאוד חשוב, סתם היה נחמד אם זה היה קורה.